מתכון לבראוניז טבעוני נטול גלוטן – קל להכנה
מדליקים התנור ל- 175 מעלות
150 ג' שוקולד מריר
1 כוס קרם קוקוס
3 כפות טחינה גולמית או חמאת בוטנים
בין שליש לחצי כוס סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
מבשלים על אש קטנה
בקערה נפרדת – 2 כוסות קמח שיבולת שועל (נטול גלוטן אם אתם מעדיפים) – יש אופציות לקמחים אחרים
3 כפות אבקת קקאו
חצי כפית סודה לשתיה
קצת קינמון + קצת מלח
מערבבים
את תערובת השוקולד שופכים על הקערה עם הקמח והרכיבים היבשים
מערבבים את התערובת
מוסיפים חופן או שניים של שוקולד ציפס
חופן או שניים של אגוזים (למשל אגוזי מלך)
מעבירים לתבנית 20 על 20 או בגודל שונה
לתנור למשך 10-12 דקות